Zmień widoczność tej kategorii Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Forum XDLOL Squad wystartowało !
Napisano 23 lipiec 2009 - 09:44
Aloha !
Jak zapowiadaliśmy z garbim - zabraliśmy się za nowy hosting, tym razem płatny, który działa jak należy.
Forum postawione i wraz z garbim pomyśleliśmy co tu wcisnąć i jak to rozplanować - to co widzicie to nasza propozycja na zagospodarowanie forum - wszystko może ulec zmianie ;)
Jeśli chodzi o grafikę to na razie nie ma nic właściwie - logo, odpowiedni skin itp. zostaną dodane na dniach.
Cóż więcej powiedzieć - have fun ;)
Jak zapowiadaliśmy z garbim - zabraliśmy się za nowy hosting, tym razem płatny, który działa jak należy.
Forum postawione i wraz z garbim pomyśleliśmy co tu wcisnąć i jak to rozplanować - to co widzicie to nasza propozycja na zagospodarowanie forum - wszystko może ulec zmianie ;)
Jeśli chodzi o grafikę to na razie nie ma nic właściwie - logo, odpowiedni skin itp. zostaną dodane na dniach.
Cóż więcej powiedzieć - have fun ;)
Napisano 23 lipiec 2009 - 09:58
Od siebie dodam jeszcze tylko, że jest dział na forum - propozycje. Każdy może w się w nim wypowiedzieć i przekazać swój pomysł co do kształtu forum, grupy, a w późniejszym czasie również i strony, która jest w przygotowaniu. To czy prośby te zostaną wysłuchane to już inna sprawa ];-> ale próbować warto! ;]

Można oczy zamknąć na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia.
— Stanisław Jerzy Lec
Napisano 24 lipiec 2009 - 10:56
Tak jest! ;] Trzeba iść do przodu, bo kto stoi w miejscu ten się cofa ;f Tamto forum przestało już wystarczać zwyczajnie, głównie na potrzeby XDLOL Squadu. Do tego doszły częste niedogodności spowodowane darmowym hostingiem i traciło sens męczyć się tam.
Podforum rebelconu można też nieco "zamknąć", żeby nie każdy od razu po rejestracji mógł mieć do tego dostęp.
Zachęcam raz jeszcze do przedstawiania swoich sugestii w dziale "Propozycje" ;)
Podforum rebelconu można też nieco "zamknąć", żeby nie każdy od razu po rejestracji mógł mieć do tego dostęp.
Zachęcam raz jeszcze do przedstawiania swoich sugestii w dziale "Propozycje" ;)

Można oczy zamknąć na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia.
— Stanisław Jerzy Lec
Napisano 24 lipiec 2009 - 10:59
Użytkownik garbi dnia 24 lipiec 2009 - 11:56 napisał
Hmh ale po co ja się pytam ? Takie było założenie RebelConu, żeby można było sobie popisać o niedogodnościach bez żadnych specjalnych zaproszeń, żyłowania ilości postów itp
Napisano 06 sierpień 2009 - 09:58
ueee D: biedny rebelcon ;__; ja się juz tam zaczęłam orientować, a wy mi go zabieracie ;__; no trudno...
"Dzielnica, gdzie rządzą karczmy, a ludzie walą z gwinta jabola i bimber bez zakąszania, chyba, że kiszonym ogóreczkiem albo marynowanym grzybkiem."
Strona 1 z 1

Logowanie

Dodaj odpowiedź