We wtorek, 20-go lipca planuję jednodniowy wyjazd do Międzyzdrojów. W związku z tym chciałam zapytać, czy ktoś z Was jest zainteresowany?
Ewentualnie, jeżeli ktoś się zdecyduje, ale nie ma ochoty na oklepane i zaludnione Międzyzdroje i ma inne sugestie odnośnie miejsca, to piszcie. :)
Zmień widoczność tej kategorii Shoutbox
|
Strona 1 z 1
Wyjazd nad morze
Napisano 14 lipiec 2010 - 01:06
Ja jak już pisałam jestem jak najbardziej chętna na wyjazd i postaram się zjawić :P Hm, albo tak - chcę jechać i o ile nic mi nie wypadnie, jadę:]
Międzyzdroje mi odpowiadają (od lat nie byłam :\), ale w sumie zgodzę się na każdą miejscowość, byleby nie było zbyt daleko (bo to drogo :p)
Międzyzdroje mi odpowiadają (od lat nie byłam :\), ale w sumie zgodzę się na każdą miejscowość, byleby nie było zbyt daleko (bo to drogo :p)
Napisano 14 lipiec 2010 - 03:30
Jakbym chciała iść nad jezioro, to w każdej chwili mogłabym sobie pójść chociażby na dąbskie kąpielisko.
" Zależy mi na tym, aby jechać do jakiejś nadmorskiej miejscowości, bo kocham klimat, który w takowych panuje. Poza tym- wyjazd nad morze wydaje mi się większą frajdą. :D
Czyli Międzyzdroje pasują? Są blisko (a co za tym idzie- dojazd jest niedrogi) i znajduje się tam salon gier z 2 automatami do DDRa, o ile dobrze pamiętam. :)
Czyli Międzyzdroje pasują? Są blisko (a co za tym idzie- dojazd jest niedrogi) i znajduje się tam salon gier z 2 automatami do DDRa, o ile dobrze pamiętam. :)
Napisano 14 lipiec 2010 - 04:26
Jezioro można innym razem (bo pewnie Yoiko chodzi Ci jechać nad inne niż na Głębokie ;p), to nie problem, wakacje jeszcze długie.
Nad morze rok temu próbowaliśmy jechać i coś nam nie wyszło, to czemu nie teraz, jak ktoś nie chce jechać, przecież nie musi
' Ja w każdym razie zgadzam się Agi - wyjazd nad morze to taka większa frajda,poza tym jest takie wakacyjne xD ma swój klimat i w ogóle kukurydza i orzeszki w karmelu :D
Nad morze rok temu próbowaliśmy jechać i coś nam nie wyszło, to czemu nie teraz, jak ktoś nie chce jechać, przecież nie musi
Strona 1 z 1

Logowanie

Dodaj odpowiedź