Zmień widoczność tej kategorii Shoutbox
|
- (5 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Ustawki Reaktywacja No bo trza!
Napisano 09 lipiec 2010 - 02:26
Tak sobie dzisiaj siedziałem w pracy i jak zwykle to się dzeje gdy rzucam paczką mrożonego bobu naszedł mnie genialny pomysł.
By reaktywować ustawki by były takie jak kiedyś - zajebiste
Słuchajcie proponuję byśmy się zjawili jak dawniej tłumnie o 13 na pętli głębokie (ja będe po 15 praca >.> )
A jak ktoś chce marudzić że randomy,cokolwiek bla bla bla i przez to się nie pojawi to przyczyni się do umierania ustawek o !
By reaktywować ustawki by były takie jak kiedyś - zajebiste
Słuchajcie proponuję byśmy się zjawili jak dawniej tłumnie o 13 na pętli głębokie (ja będe po 15 praca >.> )
A jak ktoś chce marudzić że randomy,cokolwiek bla bla bla i przez to się nie pojawi to przyczyni się do umierania ustawek o !

"Demokracja to najgorsza forma rządu z wyjątkiem wszystkich innych."
Napisano 10 lipiec 2010 - 02:37
no właśnie ponoć nie można rozpalać ogniska ;p więc coś innego trzeba wykmninić xD
"Don't walk in front of me; I may not follow. Don't walk behind me; I may not lead. Just walk beside me and be my friend."
~Albert Camus
Freakenstyle
~Albert Camus
Freakenstyle
Napisano 10 lipiec 2010 - 02:56
właśnie się zastanawiam czy skoro nie można rozpalać ogniska to można robić grilla? Bo TEORETYCZNIE rozżarzony brykiet może spaść, lub grill się wywrócić i podpalić polanę
Ale jeśli można grillować i ktoś mógłby wziąć grilla to by było ekstra, bo cały dzień na głodnego to też nie za fajnie ;D
"Don't walk in front of me; I may not follow. Don't walk behind me; I may not lead. Just walk beside me and be my friend." ~ Albert Camus
Napisano 10 lipiec 2010 - 06:25
coś trzeba żreć xD
generalnie to w Głębokim tłumy się kąpią ;p ale ja jakoś nie ufam tej wodzie ;p
generalnie to w Głębokim tłumy się kąpią ;p ale ja jakoś nie ufam tej wodzie ;p
"Don't walk in front of me; I may not follow. Don't walk behind me; I may not lead. Just walk beside me and be my friend."
~Albert Camus
Freakenstyle
~Albert Camus
Freakenstyle
- (5 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Logowanie